31. mai 2013

Heldige meg!

Se hva jeg har fått! Endelig min helt egen symaskin! Den første siden jeg var 8 år... Denne stod å ventet på meg da jeg stod opp i dag tidlig (06.04!) sammen med to koselige kort, og to spente gutter. Hele den utvidede familien har vært med på spleiselag og gjett om jeg er glad :) Eneste "skår" i gleden er at vi tar ferie i dag, så da får jeg dessverre ikke brukt den med det første...
Hver ledige stund den siste tiden har gått med til å tegne av mønster, legge til sømmonn og å klippe ut deler i stoff med tanke på å få sydd klær til både meg og minsten før ferien. Sånn ble det ikke, men da ligger alt til rette for masseproduksjon når vi er tilbake. Har selvfølgelig god tid da... ;)
Jeg håper at vi blir veldig gode venner i løpet av sommeren.
 
Frokosten min i dag; ingen bursdag uten kake!
 
Det blir nok dessverre litt stille her inne i den nærmeste fremtid grunnet ferie, men jeg skal prøve å  blogge litt likevel :) Blogger og jeg er ikke helt venner på mobilen... Jeg vil også følge med på alt det flotte dere legger ut gjennom Bloglovin' i ledige stunder. Følg meg gjerne på Instagram: @annesmuscari. Der vil det helt sikkert bli lagt ut noen bilder underveis.
 
En riktig god helg ønskes alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen !!
  For en herlig gave du har fått :) :)
  Gutta dine traff midt i blinken..åsså Gulrotkake da ! DET ER DIGG ;)

  Kos deg på din spesielle dag og i hele helga.
  Og god tur !
  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg har fått spørsmål om ønsker hver dag den siste tiden, så de var nok heeelt sikre på at de traff blink :)

   Slett
 2. Gratulerer så masse med dagen :) Det ser ut som om du har fått samme symaskin som jeg har - så kjekt, så kan jeg spørre deg om det er noe jeg lurer på :) (For eksempel hvordan sy i knappehull. Har prøvd x antall ganger ;)

  Høres deilig ut med ferie - håper dere er heldige med vær og tur.
  Kos dæ :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Jeg hadde håpet at noen av dere der ute (bl.a du?) kunne lære meg litt om knappehull, jeg har fullstendig angst... Aldri gi opp, pleier jeg å si, men for meg gjelder heller "Aldri begynn" med knappehull :(

   Slett
 3. Til lykke med vel overstått! Jammen flott presang du fekk:)
  God ferie!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...