9. mai 2013

Mens vi venter på varme kvelder

Vi håper på å få laget en liten, koselig "hule" under verandaen i løpet av denne sommeren, men verken tiden eller været er på vår side. Planen er sånn noen lunde klar (i hodet), så vil tiden vise om det blir som vi tenker... Uansett hva resultatet blir, så er en ting sikkert; telys må vi ha! I god gjenbruksånd, ble rengjorte barnematglass, servietter, bomullsgarn, dekorbånd, dekortape, decoupagelim og (ikke minst) limpistol funnet frem. Siden det er en heller grå dag, gjør friske farger godt for både kropp og sinn.
Først ut var decoupage og servietter. Vi er ikke helt venner, decoupagelimen og jeg, men resultatet ble ikke så værst - i hvert fall fint nok til sene sommerkvelder.
Jeg hadde også noe bomullstråd liggende etter duskeprosjektet til Eldstemann og jeg. Etter mye lim, noe klin og godt med surring, ble resultatet som under:
Kan ikke si at surringa var helt jevn, men går heller for skjev sjarm :)
De ser ikke så værst ut der de (foreløpig) står i vinduskarmen:
Helt på tampen fant jeg frem noen ruller papirtape jeg har hatt liggende i en skuff uten helt å vite hva jeg skulle bruke de til. Boksen hadde fått et lag med serviett og lim først.
Jeg er ikke helt sikker på hva disse skal brukes til, men vi finner helt sikkert et bruksområde til de også!


2 kommentarer:

  1. Kjekt å ha nokre lysglas dekorert med muntre fargar og fine mønster:) Så får vi berre håpe på ein fin sommar...

    SvarSlett
  2. Herleg!!!!Så bra med gjennbruk og når det vert so fint og då er det vinn-vinn :D

    Klem!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...