17. juni 2013

Borte bra, men hjemme best

Da er vi hjemme igjen etter en flott tur til Budva, Montenegro. Det er utrolig kjekt å reise på ferie til fremmede land, synes jeg, men det er alltid godt å komme hjem igjen til det kjente og kjære. Det er ekstra hyggelig å komme hjem når blomster og busker av ulike slag står i full blomst og solen skinner fra skyfri himmel (i går...).
 
Jeg skrev i siste innlegg at jeg skulle følge dere på ferien, samt prøve å blogge litt, men nettilgangen var ikke helt optimal, så det ble ikke så lett å få til. Vi hadde nettilgang ved bassenget og i resepsjonen, men ikke i leiligheten. Med tre små som trenger konstant tilsyn, ble det litt vanskelig å følge med på alt det spennende som foregår i bloggverdenen. Jeg må innrømme at jeg har savnet dere... På instagram, derimot, har jeg vært aktiv; det er så kjapt og enkelt å knipse et bilde og publisere med en gang (@annesmuscari). Jeg skal ikke overlasse dere med alle bildene jeg har tatt i ferien, men et lite knippe kan dere se under. 
 
 
 
Helt uten prosjekter har jeg heller ikke vært; strikketøyet var med på turen. Det resulterte i et par sokker til minsten av den gode(?!), gamle tubesokken fra 80-tallet. Jeg vet ikke hvor gode de er å ha på foten, for jeg fikk aldri tubesokker enn så høyt jeg ønsket meg det, men jeg syntes de så veldig fine ut. Oppskriften fant jeg på Drops Design, BabyDrops 14-10. 

1 kommentar:

  1. Godt å komme seg vekk litt, men også godt å komme tilbake til si eiga seng:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...