9. april 2013

6-åring i hus

Eldstemann ble 6 år i helga, så da måtte vi jo ha bursdagsfest og kaker! 16 førskolebarn var invitert og 14 kom. Må innrømme at vi var en smule spente på hvordan det skulle gå, men ved hjelp av flaskeposten peker på ved åpning av gaver, pølsekiosk og fisking av godteri, gikk det over all forventning. Bursdagsbarnet var godt fornøyd da dagen var over og roen senket seg i heimen.
Hovedtema for selskapet var fotball - ingen overraskelser der; hvis vi ser bort fra at han ikke har fått inspirasjonen til det i heimen - verken Mannen eller Mor i Huset er spesielt opptatt av fotball, så der må vi nok "skylde på" barnehagen og kompisene hans... Non Stopen i midten ble byttet ut med kakelys, et 6-tall.
Det var en med cøliaki i selskapet, så da måtte vi ha et alternativ til han også. I boken Fristende Lavkarbo fant jeg denne sjokoladekakebunnen og så brukte jeg en glasur fra en annen kake. Den ble faktisk veldig god! Muffinsene på bildet rett under er laget av Toro sin melblanding for allergikere. De ble dessverre litt tørre, men de gikk unna de også!
De siste muffinsene er verken lavkarbo eller allergikervennlige, men veldig gode; rømmemuffins og amerikanske sjokolademuffins :)
Heldigvis for Mor i Huset ble det meste spist opp med unntak av en del av fotballbanen som nå ligger i fryseren. Hun har en tendens til å småspise så lenge det er noe å småspise på...
 
It was our eldest son's birthday on Saturday. He turned 6 years old and that had to be celebrated with Hot Dogs and various cakes. He chose Football as theme for his birthday which we have to "blame" the kindergarten for since neither his father nor his mother is interested... The house is still standing and we survived 14 youngsters :)

2 kommentarer:

  1. Flotte kaker Anne! Kan godt forstå at 6 åringen ble fornøyd.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...