11. mars 2013

Tigerstaden

Minsten og jeg skal på en aldri så liten husmorferie til Oslo denne uken. Da skal vi blant annet gjøre det vi ikke får gjort med tre "mannfolk" på slep: Shopping! - hovedsakelig interiør, stoffer og barneklær. Jeg er ikke så godt kjent i hovedstaden utenom allfartsvei (Karl Johan og til dels Bogstadveien og Grünerløkka), så jeg tar imot tips om hvor jeg bør gå med stor takk! Hay og House of Oslo står på lista over steder vi skal innom, men ut fra det jeg ser i bloggverden, finnes det mange flotte butikker som bør besøkes. Kan dere hjelpe meg?
Bildet er lånt av TilBord, link i bilde.

4 kommentarer:

 1. Jeg kan nok ikke hjelpe deg,
  men det høres veldig koselig ut.
  Kos dere masse :)

  SvarSlett
 2. Heisan
  Så artig med Oslo-tur! Det er bare så morsomt å gå rundt på House of Oslo og Hay! Jeg ville lagt turen innom fine røffe Granit også. Den finnes to steder i Oslo vet jeg. Den ene butikken ligger på Grünerløkka og den andre mer i sentrum mener jeg.
  Kos dere!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hei igjen
  Ville lagt turen innom morsomme superbillige Tiger eller TGR som det står utenfor butikken. Den ligger i handlesenteret Arkaden.
  Kaspara

  SvarSlett
 4. Bak slottet ( husker ikke helt hvor) kom jeg over en herlig butikken som hadde tusenvis av perler. Samme prinsipp som når man shoppet smågodt i gamledager med en krone her og 5 kroner der og en liten skje man plukker med. :) Søt butikk.
  Ellers om du bare vil oppleve og bli inspirert er en tur til Astrup Fearnley museet på Aker Brygge en opplevelse :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...