26. mars 2013

Påske i heimen

Da har påskepynten inntatt heimen og datoen sier at det er påskeferie for hele familien. Turen gå som vanlig heim til mor og far på sørvestlandet. Vi har fått beskjed om å ta med skiene da det er godt med snø og fint skiføre. Det føles rart å dra sørover til snø og kulde når det er rene vårstemningen her. Jeg må vel innrømme at jeg ikke er helt klar for mer vinter - vår og sommer kan godt komme nå!
Påskeharen er godt representert
Nå venter vi bare på at bjørka skal springe ut for perfekt resultat
Fugler av ymse slag hører med...
 
 Håndarbeidet må selvfølgelig være med på tur - og består av flotte påskefarger :)
 
GOD PÅSKE ØNSKES ALLE SAMMEN!

Easter has invaded our home and the whole family is ready for the Easter vacation :) My parents are expecting us and they have told us to bring the skis. I can't say I'm looking forward to more snow now that the spring has arrived here in Bergen.

4 kommentarer:

  1. Så flink du er til å pynte til påske! Her i huset er det veldig labert. Det er som regel det. Men i går kjøpte jeg en potte med noen små påskeliljer og noen gule tulipaner. Litt påskestemning er det i hvert fall kommet i hus da. :) Gla' påsk!

    SvarSlett
  2. Så koselig påskepynt!! Jg tar også inn kvister, men kan ikke sette de i vann så det det blir løv, pga allerisk samboer :) Kos deg max på påskeferie, det er alltid godt å komme hjem til mor og far en tur :) God påske! Klem,Randi.

    SvarSlett
  3. Hei på deg. Påske her også. Ja melamine er mirakel materiale :-) Glad påske!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...