18. mars 2013

På tide å komme i gang?

Som dere vet, kjøpte jeg opp til flere sybøker for ikke så lenge siden. Det ville vært en skam om jeg satte de i bokhylla uten å bruke mønstrene! Flere mønstre er allerede klare, og stoff har jeg. Det er jo ingen hemmelighet at jeg har hatt både en og to turer til Stoff og Stil, samt bestilt flere meter på salget etter jul, så det skulle ikke hindre meg i å komme i gang... Vel, her er resultatet så langt:
Siklesmikke og Kleenex-etui
To spencer-kjoler og en vid bukse
Alt på et fat - eller heller; alt på et strykebrett...
Alt er klart - alt unntatt symaskina. Er den essensiell sier du? Ja, den er vel det :) Dørstokkmila slår til når man minst venter det... Den ble satt vekk før jul og har samlet støv siden den gang.
Kanskje et nytt skrin til knappenålene kan bli et fremtidig prosjekt? Dette ser heller begredelig ut...
 
Tusen takk til dere som kom med gode butikkforslag i forrige innlegg! Noen fikk jeg besøkt, mens andre fant jeg ikke. Mye av tiden gikk forresten også med til kafèbesøk...
 
Better get started - or better late than never??? As you know, I bought several books on how to sew children's clothes previously. The patterns are ready, even the fabric, but I can't get started... My (borrowed) sewing machine has been gathering dust since Christmas. Hopefully I'll get started soon!

6 kommentarer:

 1. Her var det masse fint på gang:) Berre å finne fram maskina.....
  Eg pakka vekk alt syrotet mitt frå kjøkkenbordet i går. Er på vei til Bergen med båt, og har sett ein fantastisk flott solnedgang.

  SvarSlett
 2. Du får nok ikke stoppet når du først kommer i gang :)

  SvarSlett
 3. Lykke til med syprosjektet ditt, Anne ;). Jeg synes det er så koselig at søm -og håndarbeid i seg selv er så i vinden. Det er så mye inspirerende å se på her ute i www.
  Og tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg ;). Klemklem

  SvarSlett
 4. Hei Anne
  Kjenner godt dørstokkmila jeg også, i blant slår den til. Lykke til meg alle prosjekten, de kommer nok i havn til slutt. Min svigermor pleide å si til mannen min og meg "dere rir ikke den dagen dere sadler, men dere rir" Det er det viktigste!
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Symaskina har samlet støv her i gården veldig lenge også - om det er noen trøst? Vel, jeg måtte dra den fram da jeg innså at jeg måtte legge opp noen bukser. Men det var veldig flott stoff du har sydd med, syns jeg! Er det et dynetrekk, eller noe?

  PS Tusen takk for mye besøk og kommentarer inne hos meg. Skal være flinkere til å legge igjen en hilsen til deg jeg også. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det er et bomullstoff jeg fant på restebordet hos Stoff og Stil i høst. Jeg likte det med en gang og holder nå på med en kjole og lue til minsten i samme stoff :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...