25. mars 2013

Hjemmelaget påskepynt

Søte påskeharer og påskeegg til å henge på bjørkekvister. De er veldig enkle å lage og blir utrolig dekorative :) Alternativt kan de sys sammen til en girlander, eller brukes enkeltvis som til/fra-lapper, bordkort eller dekorasjon på postkort. Passe prosjekt å gjøre sammen med de søte, små :)
 
For å lage pynten trenger du litt tykt papir, mønstret papir, saks og lim. Klar? Tegn først et mønster av en hare, et egg og/eller en kylling på det tykke papiret som skal brukes som mal. Haren min er etter en påskehare fra TGR. Legg malen på det mønstrete papiret og tegn av. Hvis papiret kun har mønster på den ene siden, kan det være lurt å brette det dobbelt sånn at du får mønster på begge sider. Jeg har valgt samme mønster på begge sidene.
 Påskeharer og egg i papir fra Panduro.
Lim sammen og fest en tråd til oppheng. Tråden kan enten limes mellom de to delene eller træs gjennom med nål etterpå. Vips - ferdig!
 
Påskeliljene fikk også ny potte når det først var påskeverksted i heimen :) Den ble kledd i stoff ved hjelp av Decoupagelim/lakk etter inspirasjon av denne damen her. Ser at fatet trenger et strøk med maling for et mer helhetlig resultat...
 
Homemade Easter decorations :) They are very easy to make; all you need is paper with different patterns, a pair of scissors and glue - and a needle and a piece of thread. My daffodils are in a flowerpot that has been covered in fabric by the use of Decoupage glue.
 
 

4 kommentarer:

 1. Ai ai !
  De påskeharene var så søte :)
  Lekkert med slikt hengende i kvister..har pynt liggende som skal få komme på kvister, men de er ikke plukket ennå ;)

  God påske !
  Janne

  SvarSlett
 2. Kjempeskjønn påskepynt! Påskeharene var bare utrolig søte!
  Hjemmelaget påskepynt er desidert finest:-)

  SvarSlett
 3. Herlig påskepynt - til å bli glad av :)

  SvarSlett
 4. Fin og fargerik påskepynt! Det er mykje flott papir å få kjøpt.
  God påskeferie!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...