4. oktober 2012

Utfordring: Høstfarger

Lidyll har en utfordring "Vis meg dine høstfarger" der hun viser flotte bilder med fargene oransje, fersken, lakserosa, mintgrønn, svart og hvitt. Kanskje ikke det de fleste forbinder med høsten, men så absolutt fine farger. Mine er nok heller mer tradisjonelle - brune, gule, oransje, cerise, lilla, turkise og grønne. Ikke i store doser, men i akkurat passe doser - litt her og litt der rundt i huset. Glass fra Søstrene Grene, bordskånere fra Living, oldemorsruter i form av lappeteppe i tv-kroken (ikke helt ferdig enda), telysestaker med strikkede trekk, forede bukser til guttene til kalde høstdager, eldstemann sine flotte perlebrett...

 Stoff fra Stoff og Stil fra flere år tilbake. De første oldemorsrutene til høstens lappeteppe. De har fått følge av mange flere nå, men er ikke helt klare til å sys sammen.
 
Lyslykter i strikk med ulike strukturer. Gir et lunt og godt lys når telysene tennes.
Foran ligger en genial ting; lyslkype fra Erik Bagger tilpasset telys og dype lysestaker/-lykter.
 
 Eldstemann elsker å lage ulike perlebrett og for tiden har han slått seg på oransje og gult. Passer ypperlig inn i høstens farger.
 
Da jeg var innom Søstrene Grene i forrige uke, kunne jeg ikke la være å ta med meg hjem disse glassene og klutene. Av en eller annen grunn har jeg først nå oppdaget gult som farge...

 Bordskånere fra Living. Høstblader i ulike farger som pynter opp bordet.
 

2 kommentarer:

 1. Hei du!
  Yusen takk fr at du deltok i utfordringen min!:)
  Deilig å piffe opp med litt spreke farger på høsten-morsomt å se:) Heklede lykter er en slager her hjemme også-synes det blir så fint lys!!:)

  ..og de søte grytelappene!:)Spørs om ikke jeg bør hekle meg et par etterhvert...;)

  Ønsker deg en flott helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. ....hm..og så har jeg et tastatur som ikke samarbeider...med bokstaver som henger seg opp...så beklager...*fnis* Håper du kjønner hva det egentlig skulle stå...!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...