22. oktober 2012

Mandags formiddag hos Stoff og Stil

Kan være farlig for budsjettet, men veldig bra for stoffsamlingen... Restebord og restekurv kan skjule skatter og nødvendigheter. Jeg skulle bare ha noen spoler, et par trådsneller og et hvitt stoff til fòr... Se hva jeg fant!
Blant skattene fant jeg disse stoffene i bomull med flotte motiver av jenter og ugler.
Friske stoffer i gult og grønt.
 
Lurer på hva jeg skal sy av disse... De gule stoffene kan bli en glad sommerkjole. Det grønne kan kanskje bli et par puter, toalettveske, bleieetui? Eller kanskje alt sammen? Det samme gjelder stjernestoffet i blått.
Fleece kommer alltid godt med når det begynner å bli kaldt i luften. Jeg kan helt sikkert finne et prosjekt der disse blir brukt nå som jenta vår er rett rundt hjørnet. De er for små for kjøredressen jeg så i siste SyMagasinet, men det var en flott todelt drakt der med bukse og omslagsjakke. Kanskje det kan være en ide?
Foret jeg skulle ha fant jeg nederst i restehaugen, etter å ha funnet alt ovenfor, samt dette svarte jerseystoffet og et stykke babycordfløyel i en knall rosa farge.
 
Jeg forlot altså Stoff & Stil en del kroner fattigere, men en hel del rikere i form av flotte stoff til mangt et prosjekt. Nå er det bare å sette i gang!

1 kommentar:

  1. Det er farlig å bevege seg inn de dørene der - har mange ganger sagt til mannen at "jeg skal bare ha noen småting, kommer snart ut". Det har endt opp med at han kommer alvorlig inn i butikken og blikket sier mer enn tusen ord :) :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...