10. oktober 2013

Kjære, trofaste Viktoria

Vakre er dere i morgensola! Ja, sola er tilbake i Bergen - kald vind, men skyfri himmel og flott sol!

Da vi kjøpte huset for flere år siden, var det tre plommetrær i hagen; et som kun gav et par plommer hver sommer, et som gav masse plommer en sommer for så å gi null pommer året etter - og så var det Viktoria; det har ikke sviktet oss ett eneste år! Det formelig bugner av plommer - grenene bøyer seg under tyngden av alle sammen. Jada, jeg vet det, jeg burde tynne ut for å få større og bedre plommer, men det var det med tiden og det å komme på det når man har tid...
Nyt dagen hvor enn du er! Jeg skal inn til byen og hilse på en kamerat som endelig har fått nytt lokale til butikken sin - sentralt plassert i Bergen sentrum. Tror kanskje jeg må innom vinmonopolet på veien og kjøpe med en flaske med noe godt i som åpningsgave... Ta gjerne turen innom Tusen Tikk hvis dere er her; han har klokker og smykker - og skifter batterier på under minuttet :)

3 kommentarer:

 1. Åh, Viktoriaplommene er så gode, og veldig pålitelige. Husker det fra hagen til mine besteforeldre :)

  SvarSlett
 2. Har ingen fruktre i min hage, men svigers har Victoria. Får høyre om dei har nokre plommer til overs i år også...

  SvarSlett
 3. Å så deilig med masse plommer, om de er aldri så små, søte og gode er de nok sikkert likevel. =) Vi har et plommetre som avgir en flott høst annethvert år og det heter Opal. Vi synes det egentlig er greit, så rekker vi å bruke opp syltetøy mm innen det kommer ny avling. ;)
  Ha ei fortreffelig uke. Klem Tone

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...