18. februar 2013

Bakstekjerring

Av og til tar bakelysten meg - eller kanskje det heller er søtsuget som krever at bakebollen finnes frem... Denne gangen ble det brød og tre typer kjeks; sesam/solsikkekjerner, mørk sjokolade og tranebær. Grunndeigen består av selvlaget mandel-, hasselnøtt- og valnøttmel, inspirert av en oppskrift i Fristende Lavkarbo. Må innrømme at jeg ble ganske så fornøyd med resultatet :)
Grove kjeks med tranebær og mørk sjokolade før de var innom stekeovnen.
Ferdige kjeks - nam, nam :)
Gode brød til frokosten :)
 
Sometimes I just feel like baking - or maybe it is the sweet tooth in me that demands it... This Sunday I made three types of healty(?) buiscits (with sesame/sun flower seeds, cranberry and dark chocolate) and bread. First I made flour of almond, hazelnut and walnut. I have to admint that I am quite satisfied with all of it :)

Minner om Give Awayen som er på gang. Følg linken øverst til høyre.
Det er fortsatt god tid til å bli med!

2 kommentarer:

  1. Nam, så deilig det så ut!
    Og ikke dumt at det er lavkarbo:-)

    SvarSlett
  2. NAM! De så gode ut! Jeg er veldig glad i kjeks :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...