4. februar 2013

Søtsug

Grunnet helsa har jeg slått meg på en moderat form for lavkarbo noe jeg aldri hadde trodd at jeg skulle gjøre, men jammen har det effekt! Jeg skriver moderat, da jeg fortsatt spiser lunsj ute uten å tenke på lavkarbo samt at helgene er "fritid" der lavkarbo ikke har fokus. Det positive er at vi lager mer mat fra grunnen av, og vi bruker "rene" produkter i større grad. Det både føles godt og metter godt :)

Søtsuget er jeg dessverre ikke kvitt, men heldigvis finnes Fristende Lavkarbo av Cecilie Theiste-Bratli. Skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke klart å venne meg helt til konsistensen og smaken på mange av lavkarboproduktene, men en ting er sikkert; det er så mektig på smak og fylde, at man orker ikke så mye om gangen :) En annen ting jeg har funnet ut, er at mange av kakene gjerne er bedre dagen etter. I hvert fall synes jeg det... Denne helgen skulle vi ha besøk og jeg fant tre oppskrifter jeg ville prøve; sjokolademousse, sjokoladekjeks og peanøttkake med sjokoladeglasur.

 Mmmmm... Smeltet sjokolade med 70% kakao.
 Utrolig flott farge på eggeplommene
Stivpiskede eggehviter
Fine farger og ulike konsistenser
 Fantastisk god og mektig sjokolademousse - serveres med pisket krem.
Nam, nam...
 Peanøttkake med en kopp cappuccino til kan også anbefales
- gjerne en dag eller to etter at den ble bakt.
Sjokoladekjeksen rakk jeg ikke å ta bilde av før de forsvant... :)

2 kommentarer:

 1. Det finnes så mye godt å spise selv om man legger om kostholdet - heldigvis :) Jeg kan ikke klare meg uten mørk sjokolade :)

  SvarSlett
 2. Nå fikk sannelig jeg søtsug av å se dette, he he
  Bra at det er snart helg!
  Fin kveld til deg!
  Klem Janne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...