15. februar 2013

Beskytt mobiltelefonen

Siden tiden er så kort, eller snarere går så fort, prøver jeg meg på mindre prosjekter (samt et stort) som jeg har et lønnlig håp om å få ferdigstilt. Et av disse små prosjektene er et lite trekk til mobilen. Den ligger ofte i lomma eller i veska uten beskyttelse, så nå har den fått et trekk i en av mine favorittfarger. Jeg hadde tenkt å ha en litt mer vårlig farge, gul og oransje, men jeg måtte ta det jeg hadde for hånden da jeg ikke rakk innom Spar Kjøp før stengetid :( Sånn er det når man ikke lengere er herre over egen tid...
 Dette er ikke det prosjektet jeg hadde i tankene da jeg heklet disse blomstene, men de passet bra her også :)
 
 
Since time is short, or rather travels fast; I stick to smaller projects for the time being. One of these projects is a cover for my mobile phone. I often carry it in my jacket pocket or in my bag without any protection, but now it has a cover in one of my favourite colours. I wanted a brighter colour, like yellow or orange, but I had to do with what I had since I did not have the time to buy anything new. That's the way it is when you are no longer in charge of your own time... :)

This is not the project I had in mind when made the flowers in the first place....

2 kommentarer:

  1. Søtt etui. Jeg må få sydd meg et lite etui til min mobil. (Jeg har bare en gammel en, men kan jo ta vare på den også :)

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig gratulasjon ;D Trekket ble flott. Minner meg på at jeg må få meg mitt eget snart.

    God ny uke til deg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...