5. september 2012

NIB inviterer

Jeg hiver meg på nok en utfordring, denne gangen fra NIB - til tross for at jeg verken er medlem eller særlig god på interiør. Den som intet våger, intet vinner... Månedens utfordring er INVITER! 
 
Det er alltid koselig å  ha besøk i heimen eller på hytta, spesielt nå som det stormer ute og regnet pisker mot ruta - stearinlys, fyr i peisen, pledd, varm drikke i koppen, eplekake, god vin, god middag... Ikke minst godt selskap!
 
Jeg velger likevel å trekke frem navnefestene til de to guttene våre - to familier samlet i en helt spesiell sammenheng, og så absolutt i godt selskap! Det er dessverre ikke så ofte det skjer. Desto viktigere er det at rammene for sammenkomsten er på plass - god mat (tapas), god drikke (vin/valgfritt), god dessert (ulike kaker og frukt) og kaffe avec. For ikke å snakke om borddekkingen - om ikke annet, kan den være et godt utgangspunkt for den første samtalen mellom personer som er ukjente for hverandre (hvis det skulle være behov for det).


Foruten tradisjonell oppdekking, gitt anledningen, med Vieux Luxembourg middagstallerkener, Holmegaard vinglass, Rosendahl vannglass, Stelton stålbestikk og kraftige, matchende servietter, ønsket jeg å ha fokus på dagens hovedperson, en fire-fem måneder gammel gutt.


Hva kunne vel være mer passende enn biler og båter tilpasset alder, sammen med lyng plukket i nabolaget? Flate steiner fra hagen, speil som vann.


Da nummer to skulle ha navnefest, var rammene mye de samme, men båtene og bilene ble byttet ut med Dyrene i Afrika.

 
Nå venter vi ei lita tulle, så kanskje My Little Ponies eller My Littlest Pet Shop kan passe???

1 kommentar:

  1. Så flott dekket bord. Det er stas med slike anledninger :) Flott bidrag til utfordringen :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...