24. september 2012

Navneseminar, Sean Connery og Sandven hotell

Tradisjonen tro, dro mannen og jeg på hotell i helga uten unger for å ha litt ro og fred rundt oss når vi skulle diskutere navn til tulla som forhåpentligvis kommer snart. Noe navn kom det dessverre ikke ut av turen, men alternativene er blitt færre... I tillegg fikk vi en rolig tur med mye voksentid, noe vi ikke har for mye av for tiden. Valget denne gangen falt på Sandven Hotell i Norheimsund.

 

Hva har så dette med Sean Connery å gjøre? Jo, vi lå i selveste Sean Connery Suiten!


Hva har så Sandven Hotell å gjøre med Sean Connery? Soga sier at Sean Connery skulle spille inn en reklamefilm i Hardanger (på 80-tallet?) og at han i den forbindelse skulle bo på Sandven Hotell. Til ære for han ble en liten del av hotellet bygget om slik at han skulle få sin egen suite. Mannen dukket dessverre aldri opp, men suiten består den dag i dag. Den er en av tre suiter; Dronning Mauds suite, Kronprinsparets suite og Sean Connery suiten. Detaljer fra suiten og hotellet forøvrig kan du se under.

Taklampe i salongdel av suiten
Detalj inngangsdør til suiten

Detalj sengegavl
Matsal
Tak matsal
Detalj vegg matsal
Dør inn til matsal
Jeg kunne vist mange flere bilder, men tror dette holder...
 
Stemningsbilder fra Norheimsund og omegn kommer ved en senere anledning.
 
Sist, men ikke minst; jeg reiser sjeldent noe sted uten minst ett nett fra Envirosax. Her ser dere Cherry Lane i en av stolene i Sean Connery Suiten.
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...