29. august 2013

Spencer med matchende bukse

Denne har jeg ventet lenge på... Det vil si, det var jo bare jeg som var avgjørende for om kjolen skulle bli ferdig eller ikke, men det tok sin tid likevel. Mønsteret ble tegnet og klippet til før julen 2012, de ulike delene ble sydd sammen til en kjole i løpet av første kvartal 2013 og det rosa båndet ble sydd på i juni på symaskina jeg fikk til bursdagen min - men så var det disse knappehullene da! Jeg har fullstendig angst for å sy knappehull (Hjelp søkes snarest!), så da var jeg omtrent like langt.
Historien om kjolen endte med at jeg tok en tur innom Etsy og kjøpte meg et utall trykknapper - og voila! kjolen ble ferdig med et par hammerslag :)
Det finnes så mange flotte drakter til våre søte små, som består av kjole og bukse, så det ble til at jeg sydde en bukse i samme stoffet når jeg først var i gang.
Jeg vurderte lenge om jeg skulle ha rosa bånd på buksene også, men kom frem til at det ville bli litt i meste laget. Nå er det bare å nyte tiden som er igjen til Minsten er stor nok til å bruke settet :)

1 kommentar:

  1. Kjempesøtt sett! Jeg har også knappehull angst etter at jeg brukte en kveld med ny maskin for å få det til. Det var for over to år siden... Jeg har som du tydd til trykknapper :)
    MEN - så i ei bok ei som bare satte en strek på lengde med ønsket knapp og så sydde tett sikksakk på begge sider av streken og har tenkt at det må jeg bare forsøke! Tiden vil vise.... Fin helg til deg :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...