15. september 2013

En høstdag i fargenes og kreativitetens tegn

Da har virkelig høsten kommet! Dagen begynte kald og grå, men tørr, for så å gå over til forblåst, med regn som pisket mot ruten. Det fristet ikke så veldig å gå utenfor døra, og guttene nektet plent; de skulle ikke ut! De hadde ett (to?) ønske(r) for dagen, og det var å være inne sammen med mamma og pappa. Hvem kan vel si nei til det?! Da var det bare å ta på tenkehatten og finne felles aktiviteter for dagen - ikke akkurat Mannen i Husets ønskeaktiviteter, så det ble helst mor som deltok...
 
I går bakte vi Sugar Cookies (Shortbread???), men hadde ikke tid til å dekorere de. Så da gav første aktivitet seg selv :) Frem med kopper, poser, melis og konditorfarge:
Gutter i dyp konsentrasjon:
Det fargerike resultatet:
Etter at kakene var ferdigpyntet og smakt, fant vi frem fargeblyantene og motiver fra www.fargelegg.no
Skal si det gir ro i sjelen å svinge fargeblyanten over intrikate mønster...
Alle gode ting er tre, så frem med Hamasperlene! Vet ikke helt hvem som var mest engasjert; mor eller guttene? Det var i hvert fall mor som satt igjen da guttene gikk leie...
Dagen ble avsluttet med en god middag med granateplesalat til. Oppskriften kan dere finne i BoligLiv, Septemberutgaven (Nr 9/2013).
Ønsker dere en riktig flott, ny uke! Den blir travel for min del, men sånn er det vel å ha små i huset :)

2 kommentarer:

  1. For noen koselige aktiviteter! Herlig å lage litt sammen med barna. J(eg liker også det :) De var flinke til å pynte kakene :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...