17. juli 2013

Sukkertøykjole #2

Det holder vel ikke med kun en sukkertøykjole a la Klinkekult?! Her er nummer to i nok et sommerlig stoff fra Stoff & Stil. Endelig fikk jeg brukt stoffene jeg kjøpte for flere år siden...
Ser at jeg så absolutt burde tatt bilde av kjolen på, men morgener er ikke min sterkeste (fineste?!) side...
Det blir ikke flere sukkertøykjoler i denne omgang, men jeg liker formen og den er enkel å sy, så det kommer helt sikkert noen i litt tykkere stoff til neste årstid (men den årstiden orker vi ikke å tenke på nå...). Det er vel ikke annet å gjøre her i Bergen, enn å håpe og drømme om sommer for tiden...
 
Sommer kommer, sommer kommer,
sol og regn og latter og sang -
sool og regn og latter,
ha ha ha, latter, sol og sang!
 
Ha en flott dag i solen, dere som har det - og vi andre får gjøre det beste ut av dagen i beste vestlandsvær :) Tror jeg skal finne frem bakebollen og bake noe sammen med guttene før besøket kommer i ettermiddag. Hva vil dere bruke dagen til?

2 kommentarer:

  1. Kjempesøte kjoler - jeg liker også godt slike. Har et mønster fra Brukt på nytt boka og ett fra en engelsk bok :) Her i sør er det nesten litt for fint, så jeg håper det blåser litt finvær til dere på Vestlandet også. Det kommer nok :)

    SvarSlett
  2. Dy syr og syr! Flinka!! Syr du til voksne? Den lysblå under var bare så søt. Tanken om en huskjole slo meg! Sånn som de hadde før i tiden. Vel vel. God sommer til deg og dine!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...