Ingredienser:
6 dl vann
2 pakker gelè - ikke hurtiggelè, farge/smak kan du velge selv etter hvilke bær/frukter du har i
400 gr bær - frosne eller friske (nok bær til at de dekker bunnen i kakeformen) Obs! Ikke kiwi
3 dl fløte
Fremgangsmåte:
1) Kok opp vannet og bland i begge pakkene med gelè
2) Sett til avkjøling
3) Dekk bunnen i en springform med folie og tett den på utsiden ved å tape rundt ringen
4) Ha bærene i formen så de dekker bunnen
5) Hell halvparten av gelèen over bærene
6) Sett i kjøleskap for at gelèen skal stivne (den stivner raskere hvis du bruker frosne bær)
7) Pisk fløten stiv
8) Bland resten av gelèen med fløten
9) Hell denne blandingen i formen når gelèen med bær har stivnet
10) Sett i kjøleskap for å stivne
11) Klipp opp tapen på utsiden av formen, skjær forsiktig langs innsiden og ta av ringen
12) Kaken hvelves opp ned på et kakefat, folien tas av og vips så er den klar til servering!
Vel bekomme!
Håper det smaker
Mmm,det så godt ut!! Har laget fromasj på den måten før,men smart med bær også!! Skal prøves :) ha en fortsatt fin kveld! Klem,Randi.
SvarSlettDet så ut som en helt herlig kake. Kanskje det er noe til lørdagskvelden? :)
SvarSlettDet er sjeldent det er rester igjen :) Håper det smaker!
SvarSlett